Welkom op onze website

Mijn naam is Piet en ben opgegroeid in een echte stoffeerders familie. Al jaren lang van generatie op generatie zit het in echt in ons DNA. Ik ben alleen samen met mijn vrouw begonnen. En inmiddels zijn we al wat jaartje verder en ook al wat medewerkers.

Bij ons bent u aan het goede adres als het gaat over kwaliteit, service en milieu bewustheid. Het wegwerp cultuur ligt inmiddels gelukkig al lang achter ons. En men is zich er steeds meer van bewust dat wij alles uitputten op onze aarde.

Daarom is het niet alleen goedkoper om uw meubels op te knappen. Maar ook nog een goed voor onze omgeving en het milieu. 

 

Meubelreparatie 

MeubelPiet staat bekend om het opvullen van uw meubelstuk, het reinigen en leer er weer als nieuw er uit te laten zien. We staan garant voor kwaliteit en een ambachtelijke manier van werken. Dit doen we met ons familiebedrijf al 3 generaties lang. De reparatie van uw bankstel, stoelen en andere meubels kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Mocht u een beroep op ons willen doen houden we ons graag aanbevolen om uw klus te klaren.  Wij komen geheel vrijblijvend bij u thuis langs om de meubels te bekijken en een prijsopgave te maken.