Hoe werkt stoffeerwerk?

Als u uw meubel opnieuw wilt laten stofferen stuurt u eerst een foto op en geeft ook de maten zoals lengte, hoogte en diepte door. Aan de hand daarvan kunnen we een eerste beoordeling van het stoffeerwerk maken. U kunt op afspraak langskomen met het meubel zodat we het van alle kanten kunnen bekijken en beoordelen wat er aan gedaan moet worden, hoeveel werk dat ongeveer zal zijn en wat het (ongeveer) gaat kosten.

Wilt u weten wat het stoffeerwerk gaat kosten? Vraag dan via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie over stoffeerwerk van MeubelPiet Ook daarvoor een e-mail sturen.

 

Wat zijn de voordelen van stoffeerwerk

  • U geeft een meubel een tweede leven. Dit is beter voor het milieu en past helemaal binnen het idee van duurzaamheid en zuinig omgaan met grondstoffen.
  • U betaalt niet voor een nieuw meubel, alleen voor het stoffeerwerk en eventuele reparatie. Dat scheelt in uw portemonnee.
  • Meubelstoffering geeft de mogelijkheid uw meubel precies zo te maken als u het wilt. Heeft u een leuk idee maar vindt u dat in geen enkele winkel? Met stoffeerwerk zorgt u voor een heel eigen creatie die perfect past binnen uw (woon)stijl.
  • Een meubelstuk met goede herinneringen hoeft niet naar zolder of de kelder te verdwijnen omdat het ‘er niet meer uitziet’. Opgeknapt en met nieuw stoffeerwerk kunt u het gewoon in de kamer zetten.

Antiek of modern

Dat geldt natuurlijk niet alleen voor oudere of antieke meubelen, ook modern meubilair kan nieuw stoffeerwerk krijgen. Omdat de nagels van de kat en de natte snuit van de hond in de loop van de jaren behoorlijk wat schade hebben toegebracht. Omdat de volle koffiekan over de bank is gegaan. Of gewoon omdat de stoffering in de loop van de jaren door het vele gebruik is gesleten. Maar de bank of stoel zit nog zo lekker… Dan is het toch zonde om hem te vervangen?

De vele voordelen van stoffeerwerk

Die mooie stoel van grootmoeder. Het rookstoeltje van uw oudoom. De poef van tante. Toen zij hun meubelen kochten waren ze helemaal bij de tijd. Maar trends en stijlen veranderen. En misschien is uw smaak ook wel heel anders dan die van uw tante, oudoom of grootmoeder. Of bent u helemaal uitgekeken op de kleur. Toch zou u heel graag hun meubel in de kamer willen zetten. Omdat hij zo lekker zit of omdat u er mooie herinneringen aan heeft.

Dan kunt u er voor kiezen het meubel opnieuw te laten stofferen. Nieuw stoffeerwerk geeft een meubel een tweede (of zelfs derde) leven. MeubelPiet (her)stoffeert iedere meubel op de beste en meest verantwoorde manier.